Marcella

 Kdo je Marcella?

 

Na prvem mestu mami. Najčudovitejša naloga, ki mi je zaupana.

Je oseba, ki ima nadvse rada naravo. Preprostost. Iznajdljivost. Spontanost. Ne maram kompliciranja. Obožujem otroke. Njihov objem, toplino. Smeh in iskreno veselje. Objeme in poljube. Sramežljivost.

Dvojček po horoskopu, kar med drugim pomeni, da sem res težko pet minut pri miru, rada počnem pet stvari hkrati, zanima me vse… Sem zaljubljena v živali. Živalski vrt doma. Obožujem cvetje in vse, kar je naravno. Rada imam svoj vrt in navdušuje me preprostost travniškega cvetja. Rada kuham. Pečem. Za praznike spečem potico. Še raje pojem.

Paše mi dobra tortica ali preprost piškot. Zame je zajtrk najpomembnejši del dneva. Zame se dan pravzaprav šele začne po dobrem zajtrku. Rada imam živahnost, dogajanje in barvitost.

Minimalizem.

Modra je moja barva, absolutno, že od nekdaj.

Barva morja in neba. 

Sem športnica, ki je nenormalno zaljubljena v morje, veter, sneg, gore, tek po gozdu, kolesarjenje, … Zame je šport način življenja. Rada imam zgodnje vstajanje, čeprav tudi to kdaj in kdaj z veseljem nadomestim z “samo še pet minut”. Paše. Oboje.

Kave ne pijem, obožujem pa njen vonj zjutraj. In jutranjo meglo. Mačka pred vrati.

Rada berem, a redko do konca (v bistvu preberem naslovnico in mooogoče 2 strani). 🙂 Želim videti svet. Moram. Čutiti veter in sonce. Mraz. Obožujem vroča poletja in mrrzle zime in očara me umirjenost jeseni. Sanjam. Večinoma podnevi, ponoči spim. Malo, ampak dobro.

Vse, kar počnem je v prvi vrsti zato, ker to zares rada počnem. In, ker je to moj kruh, kruh za mojega otroka.

Iskreno hvaležna sem za vse, ki mi zaupate vlogo vaše fotografinje, da lahko za vas ujamem tiste preproste, mimobežeče a sreče polne trenutke. Dragocene in tako zelo pomembne. Tiste, ki si jih je vredno zapomniti. Najpreprostejši, spontani … vaši trenutki ... Ker so nenadomestljivi. In ker tako prehitro minejo. Hvala.

Vsaka vaša zgodba je zame enako pomembna kot vam.

Če pa želite eno izmed vaših zgodb deliti tudi z mano, potem mi le pišite. Obljubim, da se bomo imeli fino!

                                                                                                                                                                                                                                          

 

hello@kmarcella.com

+386 31 462 617

Marcela Krničar // Boštjan Unuk s.p. // Dš: 69655979

 

Leave a comment