BOUDOIR FOTOGRAFIRANJE

Boudoir fotografiranje pomeni ustvarjanje čutnih, zapeljivih in estetskih fotografij, katerih namen je prikazati lepoto ženskega telesa.
Vsako žensko telo je lepo, ne glede na velikost in obliko in namen boudoir fotografije je, da prikaže vse vaše prednosti ter skrije morebitne pomanjkljivosti, fotografije pa boste z navdušenjem in veseljem občudovale.

Prijave ter vse, kar te zanima (in prav je, da imaš cel kup vprašanj) mi pošlji na hello@kmarcella.com, FB kontakt ali pa me preprosto kar pokličeš.

Galerijo najdeš tukaj. 😉

Kako poteka?

  • Na dan fotografiranja si urediš lase in poskrbiš za nego telesa. Pij dovolj vode, da bo koža še bolj napeta. 😉
  • Doma obleci udobna oblačila (trenerko), da ne boš imela na koži črt in gub od tesnih oblačil.
  • Doma vzameš vse, kar meniš, da bi lahko uporabili, zaželjene pa so nogavice, srajčke, spodnje perilo (v katerem se dobro počutiš), nakit, petke, … Raje vzemi kak kos več, ne bo škodilo. 😉
  • Ko prideš, se seveda najprej posvetujeva o tvojih željah, malce podebatirava in izbereva najprimernejši outfit (seveda nisva omejeni na zgolj enega, vmes se outfiti tudi menjavajo). 
  • Nato te vzame v roke moja vizažistka (pridi nenaličena, nanesi le kremo na obraz), ki poskrbi za tvoj videz glede na tvoje želje in počutje.
  • In potem … Akcija! 🙂

Pričakuješ lahko dobro urco sproščenega druženja ob ženskem klepetu, saj sva med fotografiranjem sami, med tem pa te usmerjam v pozah.

Ampak jaz se sicer res nerada fotografiram…

Vem, da te skrbi morda kak odvečen kilogram ali kak premalo, ampak to res ni pomembno, saj fotografiram ženske vseh oblik in velikosti. Večina mojih strank niso modeli, ampak “vsakdanje” ženske, ki verjetno še nikoli niso bile pred fotoaparatom profesionalca; mame, šefi, gospodinje, ženske s krivuljami … Ženske, ki so si to vedno želele, vendar so bile prepričane, da to ne bo nikoli izvedljivo. Tudi če si prepričana, da nisi “fotogenična”, vitka ali dovolj seksi – sem prepričana, da bova skupaj odkrili tvojo “notranjo boginjo” in da boš navdušena nad poziranjem ter samimi fotografijami. Obljubim lahko, da bom naredila fotografije, ki ti bodo v ponos in bodo najbolje pokazale tvojo skrito seksi ženstveno osebnost.

       

In kako je po fotografiranju?

Po vsem tem odlašanju, prepričevanju same sebe, da jaz pa res nisem za to in da teh fotografij res ne potrebujem, sem danes tako vesela, da sem se odločila za fotografiranje, da bi sama sebi najraje dala ”high five‘!

Nepozabna izkušnja in čudovit spomin! Po vsej tisti začetni tremi, ob neštetih pomislekih sem bila ob tvojih besedah: ”Evo, to je to!” skoraj malo žalostna da je tako hitro minilo. Nikomur ne bi verjela, da se lahko človek tako sprosti in tako dobro počutni napol gol, pred (skoraj) neznano osebo, ki po vrhu vsega v rokah drži še fotoaparat. Pa je mogoče, jaz sem zares uživala! In še enkrat bi ponovila, takoj! In, ko se vidim na sliki z odzivom “Waaaaaaau, to sem jaz?!”, je to potrditev, da je bila odločitev pravilna in, da bi mi bilo zares žal, če bi izpustila to priložnost iz rok. 

S svojo energijo in sproščenostjo delaš čudeže! (H.I.)” 

***

Morem ti povedat, da je bila celotna izkušnja TOP! Malo smešno, glede na to, da sem bila skoraj gola pred popolno neznanko zahvala tvojemu sproščenemu nastopu in potrpežljivosti pred nekom, ki je imel roke odveč, noge čisto v napoto in ostalo telo popolnoma nekoordinirano… Ampak je vse dobilo smisel pod tvojim vodstvom!  No…toliko od gospe, ki si jo včeraj naredila malo bolj samozavestno in sexi!  (N.P.)”

***

“Boudoir fotkanje… Zelo dolgo sem premišljevala da ali ne. Kam? In ko sem videla tvojo stran sem takoj dobila dober občutek! Odločila sem se, da te kontaktiram in kr hitro sva se dogovorile za termin. Hvala!!! Resnično sem navdušena nad fotkami, ki sva jih posneli. Vem, da to nikakor ni bil najin zadnji projekt. (M.K.)”

***

“Še sedaj ne morem verjeti, da si tako sramežljivo punco s to svojo energijo in karizmo spremenila v popolnoma drugo, samozavestno, seksi osebo. Včasih imam pomisleke še v kopalkah, tu pa sem dobila občutek, kot da sem top model. Definitivno izredno pozitivna izkušnja, ki bi si jo morala privoščiti vsaka ženska. (K.L.)”

hearts

Še kakšno vprašanje? Z veseljem odgovorim, piši mi ali me pokliči. 😉

Veselim se najinega druženja! Bodi lepa, ponosna in nasmejana še naprej! ♥

Marcella

hello@kmarcella.com

031 462 617

Leave a comment